Brug for en hjælpende hånd til kommunikationsopgaverne?

Få tid til det, du gerne vil bruge din tid på – og lad mig stå for det andet.
Se her, hvad jeg kan hjælpe med.

Hjemmesidetekster

Har du brug for at fortælle din målgruppe om dit produkt, få flere besøgende på din hjemmeside, mere salg i din webshop, tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller måske noget helt femte? Så er din kommunikation afgørende.

Jeg skriver eller omskriver teksterne på din hjemmeside, så de er forståelige, interessante, brugervenlige og overbeviser læseren om, at de skal købe, tilmelde eller engagere sig på anden vis. Jeg sørger også for, at dine hjemmesidetekster er tilpasset Google (søgemaskineoptimering).

Søgemaskineoptimering (SEO)

Du har de lækreste produkter eller den bedste service. Hjemmesiden står skarpt, og du er klar til at tage telefonen – den ringer bare alt for lidt. Kort sagt, du mangler kunder i butikken.

Jeg hjælper med, hvordan din hjemmeside kan optimeres, så din virksomhed opnår større synlighed i søgeresultaterne på Google, og derved får flere besøgende på hjemmesiden. Jeg skriver også de søgemaskineoptimerede tekster for dig, så de er tilpasset søgeord og nyeste SEO-viden.

Sociale medier

Er du synlig på de sociale medier?

Facebook og Instagram har tilsammen ca. 5.1 mio. danske brugere, LinkedIn ca. 1.2 mio. brugere – ved du hvor dine kunder er?

Få udarbejdet opslag til Facebook, LinkedIn og Instagram og øg synlighed og engagement på din side. Jeg hjælper dig også med annoncering, som kan skabe trafik til din hjemmeside. Har du brug for en strategi for din virksomheds aktivitet og fremtræden online, så hjælper jeg dig også.

Diverse tekstopgaver

Den rigtige kommunikation er vigtig – uanset om det er på web eller analog. Jeg har stor erfaring med kommunikation, der giver opmærksomhed, salg, information, eller hvad du har brug for.
Jeg hjælper dig med teksterne. Artikler, pressemeddelelser, tekst til trykt materiale osv. Derudover kan jeg også befri dig fra tidsrøvere som produkttekster, salgstekster, transskription mm. Jeg sørger for at teksterne er fængende, overskuelige og passer til målgruppen.

Nyhedsbreve og e-mailkampagner

Nyhedsbreve er den billigste måde at komme i kontakt med kunder og potentielle kunder – samt skabe mere salg og engagement.

Jeg skriver eller redigerer teksten til dine nyhedsbreve. Jeg hjælper også med tekst til dine salgsmails, så chancen for at de bliver åbnet, læst og klikket i øges.

Jeg sørger for at teksten i dine e-mails er overskuelig, letforståelig og vækker nysgerrighed hos læseren.

Strategi og handleplan

Ønsker du en strategi for, hvordan din virksomheds fremtræden på et bestemt medie skal være? Eller en målrettet og effektiv strategi for din generelle kommunikations- eller markedsføringsindsats? Så hjælper jeg dig.

Vi snakker naturligvis sammen om målgrupper, ønsker og mål.
Dorte Toft i skoven med bærbar computer i favnen
Dorte Toft siddende på en bænk på Thisted Station
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.