Hvem er jeg?

Jeg hedder Dorte Toft Pedersen og er kommunikationskonsulent med base i Thy. 

Mere om mig

Jeg fungerer som en hjælpende hånd til virksomheder, der har brug for hjælp til diverse tekst- og kommunikationsopgaver. Jeg har et skarpt blik for, hvordan digital kommunikation skal strikkes sammen, så det sælger. Jeg skriver tekster til hjemmesider, sociale medier, nyhedsmails, produkter, trykt materiale mm, og hjælper med kommunikationsplanlægning og -strategi. Læs mere om, hvad jeg kan hjælpe med her. 

Jeg har flere års erfaring som content marketing specialist hos Krifa. Det har givet mig en solid erfaring i at skabe gode brugeroplevelser igennem nærværende og målgruppeorienteret indhold. Desuden har det givet mig erfaringer med at navigere i og forstå en stor organisation med mange interesser og fagligheder.

Jeg er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Og faktisk også som soldat fra Hærens Basisuddannelse. Jep, den er god nok! Roger Over and Out.

Med inspiration fra Thy

Når jeg skal skrive tekster, sætter jeg mig ofte et sted i den skønne Thy’ske natur og lader tankerne vandre…
Okay, det er nok en overdrivelse, men tanken om det er god, ikke?

Læs med og bliv klogere på, hvordan jeg arbejder.

Dorte Toft siddende på træstub med bærbar computer

Hvorfor lige tekster?

Gode tekster vækker opmærksomhed. Gode tekster overbeviser. Gode tekster skaber synlighed. Gode tekster sælger. Du kan sælge de bedste produkter eller ydelser på din hjemmeside, sociale medier eller lignende – men er teksterne omkring kedelige, lange, uinspirerende og uprofessionelle, så tager det ikke mange sekunder for kunden at klikke sig videre til et af de mange andre tilbud på nettet. Måske er det kun få ændringer, der skal til for at undgå dette. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Billede af Dorte Toft siddende på en bænk på Thisted Station

Det frie arbejdsliv

Jeg er for nylig hjemvendt til Thy igen efter 6 år i Aarhus med studie og fast arbejde. Inden jeg flyttede til Thy, valgte jeg at pakke rygsækken for at sove på herberger, få vabler og møde mennesker fra hele verden på den portugisiske Camino, og efterfølgende rejse til Asien for at spise med pinde og vandre i Sumatras jungle. Jeg jagter det frie liv og arbejdsliv, hvor hver dag ikke er ens. Det er også grunden til, at jeg besluttede mig for at flytte til Thy og arbejde som selvstændig kommunikationskonsulent.

Billede af Dorte Toft på bænk ved havet i baggrunden

Sådan arbejder jeg

Vi vil altid starte vores samarbejde med at finde ud af, hvor dine udfordringer ligger, og om jeg er den rette til at hjælpe dig. Når vores samarbejde går i gang, vil jeg typisk afregne på timebasis. Men jeg er også klar på at lave faste aftaler til en fast pris. Det er op til dig. Når jeg skal løse en opgave, går jeg op i at resultatet passer til jeres forventninger. Vi vil have løbende samtaler undervejs, så vi begge er sikre på, at I får det, I ønsker. Men forvent også, at jeg udfordrer jer, hvis jeg ser en bedre måde at opnå resultatet på, selvom det ikke var det, I havde i tankerne.

Dorte Toft i skoven med computer på skødet

Naturen, roen og ærligheden

Selvom jeg ikke ligefrem sidder i skoven med computeren, når jeg arbejder, så giver naturen og omgivelserne i Thy mig plads til at tænke og være kreativ. Når jeg har ro til hjernen, får jeg de allerbedste idéer til mine tekster og mit arbejde generelt. I Thy er der en jordnærhed og ærlighed, som jeg elsker. Det er i den grad også noget, som jeg tager med ind i samarbejdet med mine kunder.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.